NOTÍCIES

US ANIMEM A PARTICIPAR EN EL FUTUR DE LA JODIC

12 Sep , 2016  

Els propers dies 30 de setembre i 1 i 2 d’octubre l’entitat organitza les Jornades KDM Tardor a l’alberg Molí de Sant Oleguer a Sabadell. La trobada servirà per treballar aspectes de funcionament intern, activitats i esdeveniments de la JoDiC per l’any 2017 amb activitats esportives per a tots els assistents, combinades amb estones d’oci.

La participació dels membres de l’entitat en aquest tipus de trobades serveix per a millorar els esdeveniments propis i la participació en esdeveniments de tercers però també per a trobar noves línies de treball.

Aquells que desitgeu participar en aquestes noves jornades per a socis i sòcies de l’entitat us hi podeu inscriure a través del següent formulari.

Per a més informació, podeu contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic a admin@jodic.cat

, ,

ByDeja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *