Supercurses Girona

NOTÍCIES, Uncategorized

SI ETS VOLUNTARI/A, PARTICIPA A LES SUPERCURSES DE GIRONA!

7 Nov , 2016  

A finals del mes de setembre els voluntaris de la Jo-DiC van participar a Les Supercurses de Lleida, ara us animem a participar en una nova prova d’aquestes curses que combinen l’esport i la diversió en família.

Els dies 26 i 27 de novembre Girona acollirà Les Supercurses, aquest esdeveniment esportiu, familiar i festiu sense precedents que combina la vessant esportiva, inclusiva, festiva i solidària. 

Hi haurà quatre curses diferents, la de rodes, la d’adults, la d’11 a 14 anys, la de 7 a 10 anys i la de 3 a 6 anys, i mentrestant, moltes activitats, jocs i música tant per a grans com per a petits!

Durant l’esdeveniment els voluntaris i les voluntàries realitzaran diverses tasques com l’atenció als diferents espais, l’entrega de medalles, el muntatge i l’atenció al guarda-roba, l’atenció i el control dels participats durant les curses o l’atenció als participants entre d’altres.

Aquest nou voluntariat inclou tot el cap de setmana, des de dissabte a les 15h. fins diumenge a les 13h.

Si formes part de la Borsa de Voluntariat, t’animem a participar i fer possible Les Supercurses de Girona! Inscriu-te en aquest formulari.

 

 

, , , , ,

ByDeja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *