NOTÍCIES

AMB TU, LA ZURICH MARATÓ SERÀ POSSIBLE!

16 Feb , 2017  

Falta menys d’un mes perque es disputi la carrera més llarga i més intensa de la ciutat de Barcelona, i un any més, des de la JODIC no ens ho volem perdre!

És per aquest motiu, que ja hem obert el període per a tots/es aquells/es joves que volen aportar el seu granet de sorra en aquesta prova esportiva fent de voluntaris/es durant el cap de setmana, el dissabte 11 i el diumenge 12 de març.

Entre les tasques que realitzaran els voluntaris i les voluntaris, hi haurà l’entrega de samarretes, l’entrega de medalles, l’atenció als corredors al punt d’informació i l’atenció a la carpa de corredors d’elit. Els torns del voluntariat estan separats per mati, migdia i tarda el dissabte i matí el diumenge, dia de la cursa.

Si vols fer possible la Zurich Marató Barcelona 2017, no dubtis en fer de voluntari! Inscriu-te mitjançant aquest formulari web. El període d’inscripció s’acaba el divendres 24 de febrer.

, , ,

ByDeja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *