Uncategorized

UN ANY MÉS, LA JODIC A LA MARATÓ

14 Mar , 2017  

En la celebració dels 25 anys de la Marató dels Jocs Olímpics de Barcelona, la ciutat comtal es va vestir de gal·la per a acollir la 39a edició de la Zurich Marató de Barcelona. Una de les curses més multitudinàries i internacionals de l’estat que en categoria masculina va guanyar el kenià Jonah Kipkemoi Chesum, amb un triomf inesperat i un temps de 2:08:57 i en dones la victòria va ser per Helen Bekele, que va guanyar establint un nou rècord femení amb un temos de 2:25:04.

Un any més, la cursa va ser possible gràcies a centenars de voluntaris que durant divendres, dissabte i diumenge van realitzar tasques importants per al bon funcionament de la cursa. Els volutaris de la Jo-DiC no es van voler perdre la cita i més de 60 joves que han col·laborat en l’èxit de la prova.

Dissabte van repartir samarretes i bosses als corredors, així com es van encarregar del bon funcionament del Pasta Party. Diumenge, dia de la cursa van col·laborar en el guardaroba, i van ser responsables de les feines de la carpa d’elit i dels controls antidòpings i l’entrega de medalles als corredors que van finalitzar la cursa.

Divendres i dissabte, a més, la Jo-DiC va participar a l’ExpoSports amb un estand on informàvem de les activitats que realitzem a l’associació.

 

, ,

ByDeja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *