NOTÍCIES, Uncategorized

Iniciem les Jornades KDM Primavera

7 Abr , 2017  

Aquest mati s’han iniciat les Jornades KDM Primavera a Calafell, l’espai on els socis i les sòcies de l’entitat poden traçar les línies de treball de l’entitat, organitzar noves activitats que fomentin la pràctica de l’esport escolar i es segueixin forman en el rol de directius d’entitats esportives.

A les 11 del matí han estat citats una cinquantena de joves dirigents que passaran tres dies realitzant formació, combinada amb activitats lúdiques d’esports minoritaris. A més, hi haurà espais per a la posada en comú de temes d’interès esportiu dels joves i a les nits es realitzaran activitats especials.

Les Jornades KDM es realitzen dues vegades a l’any, la primera durant la setmana santa escolar, i la segona, durant la tardor, en un format de tres dies i s’intenta que siguin en localitats diferents on es puguin realitzar activitats esportives.

En aquesta ocasió, les Jornades KDM Primavera 2017, comptaran amb una cinquantena de joves preparats per a passar-s’ho bé i treballar força per fer crèixer l’entitat.

ByDeja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *