NOTÍCIES

DURANT LA SETMANA SANTA ES VAN CELEBRAR LES JORNADES KDM

20 Abr , 2017  

Una quarantena de joves socis i sòcies de l’entitat van participar a les Jornades KDM celebrades el passat dilluns 10, dimarts 11 i dimecres 12 al municipi tarragonès de Calafell.

Durant els tres dies de durada, els participants van realitzar quatre sessions de treball on van ampliar els seus coneixements en la gestió d’activitats “Activitats Poliesportives”, les bones conductes dels voluntaris/es a “Drets i deures del voluntari/a” i finalment van fer una formació sobre activitats que fomenten l’hàbit saludable”. Aquestes sessions teòriques van comptar amb la participació activa dels joves que van poder expressar les seves inquietuds i explicar els seus coneixements.

Les activitats esportives també hi van ser presents al llarg de les tres jornades; un dels objectius d’aquestes és que els participants coneguin i puguin fer un tast de la pràctica d’esports poc coneguts, així mateix van realitzar una sessió de vòlei platja, jocs i poliesportiu, lligat a la sessió teòric, l’Escola de Vela de Calafell va fer una introducció al Kayak i al pàdel surf i finalment van practicar la lluita escènia.

Durant les estones lliures van poder aprofitar-les per conèixer-se una mica més entre ells, comentar les properes activitats de l’entitat, on hi participaran la majoria d’ells, i posar-se al dia els que feia temps que no coincidien. Així mateix també van tenir temps per parlar sobre el funcionament de l’entitat i la línia de treball a seguir.

Les properes Jornades KDM seran durant la tardo i seran un espai de trobada de joves dinamitzadors per fer un balanç dels projectes duts a terme i definir les línies d’actuació de cara al 2018.

 

ByDeja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *