NOTÍCIES, Uncategorized

OBRE EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ ALS CURSOS CIATE DE DINAMITZADORS/ES I GESTIÓ DE PETITES ENTITATS ESPORTIVES 2017 A TARRAGONA

15 May , 2017  

Com cada any per aquestes dates, ja es troben oberts els períodes d’inscripció per als cursos CIATE 2017, de Dinamitzadors i de Gestió de Petites Entitats Esportives que es realitzaran del 26 de juny al 1 de juliol al Complex Educatiu de Tarragona. On un total de mes de 300 joves seleccionats pel coordinador/a del PCEE amb característiques especials de lideratge, entusiasme, dinamisme… realitzaran el curs per a poder col·laborar amb el coordinador/a del PCEE del centre per a la definició, organització i seguiment de l’oferta d’activitats esportives i particpar activament en la gestió de l’AEE, formant part, en alguns casos, de la Junta Directiva i motivar als companys/es perquè participin en les activitats i dinamitzar-les.  Com a novetat aquest any, el curs tindrà una durada de 6 dies (de dilluns a dissabte) en règim intern, allotjament i pensió completa, on s’inclou el bloc de seguretat i salut.

Per a més informació dels cursos visita el web www.jodic.net/cursos

 


 

 

 

 

 

 

 

, , , , ,

ByComments are closed.