NOTÍCIES

Les Jornades KDM de Primavera tornen a Calafell!

2 Mar , 2018  

Ja tenim data per a la celebració de les Jornades KDM de primavera, l’espai pensat per a que els socis i les sòcies de l’entitat puguin debatre i treballar les línies que ha de seguir l’entitat en els propers mesos que també inclouen activitats formatives (tant teòriques com pràctiques).

Les Jornades KDM Hivern seran de tres dies (dues nits) els dies 26, 27 i 28 de març amb pensió completa a l’hotel Solimar de Calafell.

L’arribada es preveu el dilluns 26 de març al voltant de les 11h del mati i la sortida, dimecres 28 cap a les 17h de la tarda. Durant aquests dos dies i mig, el desenvolupament de les jornades comptarà amb diverses activitats i sessions que es concretaran més endavant, però, en línies generals, l’entitat està preparant sessions per treballar aspectes de funcionament intern, activitats i esdeveniments de la JoDiC per l’any 2018 i activitats esportives per a tots els assistents, combinades amb estones d’oci.

El preu de la trobada és de 80€ per persona, dels quals la Jo-DiC subvenciona el 50% i els participants heu de pagar els 40€ restants. Aquest pagament inclou l’allotjament i pensió completa (dinar i sopar de dilluns, esmorzar, dinar i sopar de dimarts i esmorzar i dinar de dimecres).

Les inscripcions s’han de fer a través d’aquest formulari abans del dilluns 5 de març, i, un cop omplert, cal fer el pagament de la inscripció i enviar el comprovant escanejat a l’adreça admin@jodic.cat.

Import a ingressar: 40€
Concepte: Nom i Cognoms del participant
Número de compte de La Caixa: ES18 2100 3433 1922 0015 8794

Us animem a participar en el desenvolupament de les activitats de la JoDiC i a gaudir de les jornades amb altres membres de l’entitat!

, , ,

ByComments are closed.