loader image

NOTÍCIES

El circuit Beach Volley KDM Tour compta amb la col·laboració de voluntaris JODIC

31 Jul , 2018  

Barcelona, 31 de juliol de 2018.

Aquest cap de setmana és va celebrar l’última de les tres proves del circuit de vòlei platja Beach Volley KDM Tour a Calafell. El circuit va comptar amb la participació 475 jugadors en més de 100 equips.

Un any més, l’organització va comptar amb l’ajuda d’un centenar de voluntaris de l’Associació Jo-DiC en els tres tornejos que s’han disputat durant el mes de juliol. Els voluntaris es van encarregar de donar suport a les pistes de competició, gestionar l’avituallament i arbitrar partits.

Els voluntariats de la Jo-DiC tornaran a la tardor amb noves accions.

ByComments are closed.

Obris xat
1
Necessites ajuda? 💬
Hola 👋
En què et podem ajudar?