NOTÍCIES

LES JORNADES KDM DE TARDOR A TARRAGONA!

5 Oct , 2018  

Les Jornades KDM de Tardor, la trobada dels membres de la Jo-DiC, es celebraran els dies 2, 3 i 4 de Novembre al Complex Educatiu de Tarragona.

L’arribada serà el divendres 2 de novembre al voltant de les 17h de la tarda i la sortida, el diumenge 4 de novembre cap a les 17h de la tarda.

Durant les jornades es realitzaran diferents activitats esportives i sessions formatives amb professionals externs. Les Jornades KDM també són la millor manera per retrobar-te amb els companys amb qui vas compartir el curs CIATE a l’estiu passat i de pas conèixer altres dinamitzadors esportius.

El preu de la trobada és de 80€ per persona, dels quals la Jo-DiC subvenciona el 50% i els participants heu de pagar els 40€ restants. Aquest pagament inclou l’allotjament i pensió completa (sopar de divendres, esmorzar, dinar i sopar de dissabte i esmorzar i dinar de diumenge).

Les inscripcions s’han de fer a través d’aquest formulari abans del divendres 19 d’octubre, i, un cop omplert, cal fer el pagament de la inscripció i enviar el comprovant de pagament a l’adreça admin@jodic.net.

  • Import a ingressar: 40€
  • Concepte: Nom i Cognoms del participant – Jornades KDM
  • Número de compte de La Caixa: ES18 2100 3433 1922 0015 8794

Us animem a participar a les activitats de la JoDiC i a gaudir de les jornades amb altres membres de l’entitat!

, , ,

ByComments are closed.