SOL·LICITUD BEQUES

Abans de llegir aquest apartat i continuar amb tot el procés, us demanem que llegiu l’apartat Beques del Dossier informatiu, on se us explicarà tot el que fa referència al procediment per sol·licitar una beca, així com les condicions per fer-ho.

Tot i això, a continuació us detallem els aspectes més importants que haureu de tenir en compte:

Qualsevol alumne que vulgui sol·licitar una beca, haurà de comprovar amb anterioritat que està preinscrit pel coordinador/a de centre, dins el període corresponent (del 15 al 26 de maig).

El termini per fer la sol·licitud d’una beca serà del 15 al 24 de maig (ambdós inclosos). El dia 26 de maig es publicarà el llistat provisional d’alumnes als quals se’ls haurà atorgat la beca, i s’obrirà un període d’al·legacions de l’26 de maig al 1 de juny (ambdós inclosos) per a aquells que vulguin fer alguna reclamació. La llista definitiva es publicarà el 2 de juny.

Els alumnes becats de la llista provisional (que acceptin la resolució) hauran d’inscriure’s a partir del 30 de maig (fins la data límit: 8 de juny), un cop hagin comprovat que  se’ls ha atorgat la beca i rebut el document que l’organització enviarà perquè l’adjuntin a la casella del comprovant de pagament (beques totals). En cas de les persones becades de manera parcial, hauran d’adjuntar el comprovant de pagament del 50% de l’import.

Els alumnes que hagin presentat al·legacions hauran d’inscriure’s a partir del 2 de juny, un cop publicada la llista definitiva, hagin o no obtingut finalment la beca. La data límit com a tota la resta,  també serà el 8 de juny.

Us recordem que l’ordre de preferència es regeix per la preinscripció, amb la qual cosa, la data en que s’inscrigui un alumne, no afectarà en l’ordre de places.

En accedir al formulari, haureu d’omplir una sèrie de dades i marcar les caselles de la documentació que aportareu per acreditar la vostra situació. En el dossier informatiu, trobareu què s’ha d’aportar en cada cas. A banda, un cop enviat aquest formulari, s’haurà de fer arribar al correu electrònic beques@jodic.cat els documents escanejats i marcats en les caselles corresponents,  necessaris per a la justificació abans del 26 de maig.

 

logos-01

logojodic-01