SOL·LICITUD BEQUES

El termini per fer la sol·licitud de beques i enviar els documents corresponents per al CIATE de Dinamitzadors/es és del 25 de Maig al 8 de juny . Recorda que una vegada complimentat el formulari, caldrà que enviïs la documentació adjunta al correu beques@jodic.net abans que finalitzi el període de sol·licituds (8 de juny). Assegura’t que l’enviament es fa correctament. L’organització t’ha de confirmar la rebuda dels documents. Si cal, envia-ho amb dos o tres correus electrònics per no superar la capacitat màxima permesa pel vostre servidor i assegurar-ne l’enviament.

Aquest any s’incorpora la modalitat de sol·licitud de beques per totes aquelles unitats familiars afectades per la COVID- 19.

Poden sol·licitar les beques els/ les alumnes que formin part d’una unitat familiar que en què la situació excepcional en el pas de la COVID-19, els seus ingressos s’hagin vist modificats a causa de una de les següents situacions:

– Unitat familiar amb membre/s que han estat acomiadats en data 13/3/20 o posterior.

– Unitat familiar amb membre/s autònoms que han rebut l’ajut especial COVID19.

– Unitat familiar amb membre/s autònoms que no perceben ajut.

– Unitat familiar amb membre/s que han patit un ERTE.

 

El llistat provisional d’alumnes becats es publicarà el 16 de juny i a partir de llavors, aquells que hi estiguin d’acord, ja podran inscriure’s en la segona fase a partir del 16 de juny, tal i com marca el període d’inscripció. L’organització farà arribar per correu electrònic un document als alumnes als que correspongui la beca total. Aquest document hauran d’adjuntar-lo allà on es demana el comprovant de pagament perquè els deixi finalitzar el procés. Els alumnes a qui se’ls hagi atorgat la beca parcial, hauran d’adjuntar en el mateix espai el comprovant de pagament de la part a pagar que els correspon. Per últim, els que no han obtingut la beca, hauran de fer l’ingrés de l’import total de curs.

En cas de discordança amb el llistat provisional, s’obrirà un període d’al·legacions que anirà 16 al 20 de juny i es resoldrà amb la llista definitiva de persones becades el 23 de juny. Aquells qui s’atenguin al període d’al·legacions hauran de completar la fase 2 (inscripció de les famílies) un cop resolt el llistat definitiu, és a dir del 23 de maig al 26 de juny.

Només es becarà l’import corresponent a la inscripció del curs. Per tant, els alumnes amb beca total o parcial que sol·licitin el servei de transport des de Barcelona, també hauran de fer l’ingrés de 20€ al compte corrent indicat per al pagament de la inscripció i enviar el comprovant al correu electrònic formacio@jodic.net

 

logos-01

logojodic-01