loader image

Els voluntaris JODIC col·laboren per primer cop amb el torneig World Futsal Cup!

Blanes, 31 de desembre de 2019. Del 27 al 30 de desembre una desena de voluntaris JODIC van col·laborar, per primer cop, amb el torneig de futbol sala World Futsal Cup disputat a la Ciutat Esportiva de Blanes.

La vuitena edició del torneig, considerat el mundial de futbol sala en categories bases, va comptar amb la presencia de més de 700 participants d’equips procedents del Brasil, EUA, Japó i Austràlia entre d’altres.

Els voluntaris Jo-DiC es van responsabilitzar del control i gestió de les diferents pistes utilitzades per a la competició i van donar suport als actes d’inauguració i clausura.

El proper voluntariat on participaran els voluntaris JODIC serà a la eDreams Mitja Marató de Barcelona els dies 14, 15 i 16 de febrer,