loader image

OBERT EL PERÍODE D’INSCRIPCIONS PER A LES FAMÍLIES DEL CURSOS CIATE DE DINAMITZADORS/ES I GESTIÓ

Després del període de preinscripcions del centres del Pla Català d’Esport a l’Escola, que va ser obert el passat 15 de maig, a partir d’avui 31 de maig es troba oberta la segona fase pels cursos CIATE 2017, de Dinamitzadors i de Gestió de Petites Entitats Esportives, que es realitzaran del 26 de juny al 1 de juliol, al Complex Educatiu de Tarragona. En aquesta segona fase seran les famílies les que, un cop realitzat tots els passos corresponents, hauran de completar el procés d’inscripció definitiva al curs.

Un curs que servirá las alumnes per col·laborar amb els coordinadors del PCEE del centre per a la definició, organització i seguiment de l’oferta d’activitats esportives i participaran activament en la gestió de l’AEE, formant part, en alguns casos, de la Junta Directiva. A més, motivaran als companys i companyes perquè participin en les activitats i ajudaran a dinamitzar-les.