loader image

COM SORGEIX

La Jo-DiC sorgeix del Pla Català de l’Esport Escolar (PCEE) com a entitat independent l’any 2007 davant de l’inquietud d’alguns dinamitzadors/es de voler generar sinergies amb altres dinamitzadors/es i poder crear projectes arreu del territori català. Així doncs, s’agrupen per crear la Associació Joves Dirigents Catalans (Jo-DiC). 

Ser dinamitzador/a significa apostar per la pràctica de l’esport a Catalunya, per la formació en valors i pel creixement personal de molts joves catalans, aportant cadascú el seu granet de sorra en la col·laboració amb el coordinador/a  i l’AEE/SEE del centre, desenvolupant així unes característiques especials de lideratge, entusiasme i dinamisme.

OBJECTIUS

Amb l’objectiu principal d’agrupar a totes i tots els joves dinamitzadors de Catalunya. Entre els objectius de l’entitat destaquen:

Donar suport als/les joves dirigents d’associacions catalanes

Fomentar les habilitats directives i del lideratge dels i de les joves catalans/es

Fomentar la pràctica de l’activitat físic-esportiva i socio-cultural, incidint en els binomis esport / salut i esport / integració.

Foment de la formació dels i de les joves dirigents catalans/es, treballant en l’estudi i investigació de les tècniques i recursos aplicats en l’àmbit de l’esport.