loader image

QUÈ FEM?

Anualment la JODIC col·labora en diferents esdeveniments per al foment del voluntariat esportiu entre les joves i els joves catalans. D’aquesta forma, els membres de l’entitat s’inicien en el món dels esdeveniments esportius col·laborant des de dintre com a voluntaris.

TOTESPORT-366
GENER

TOTESPORT

És un projecte de la mà de la Jo-DiC i la Secretaria General de l’Esport, on infants i joves podran gaudir del d’un espai lúdic de l’esport femení, amb l’objectiu que les nenes i nens coneguin nous esports i noves referents esportives, donant així visibilitat a l’ampli món de l’esport femení.

Tasques:

Les tasques del voluntariat seran dinamització d’activitats, suport a clubs, acompanyament a famílies i col·laboració al muntatge i desmuntatge.

GENER
DSC_2584
FEBRER

EDREAMS MITJA MARATÓ DE BARCELONA BY BROOKS

Creada el 1991 aprofitant l’atmosfera olímpica, la Mitja Marató Barcelona s’ha convertit en un dels esdeveniments més importants del calendari atlètic, on al llarg de 21,097 km els corredors podran gaudir de l’ambient esportiu pels carrers de la ciutat.

Tasques:

Les tasques del voluntariat seran l’entrega de la bossa del corredor i la gestió del guarda-roba.

FEBRER
DSC_2600
MARÇ

ZURICH MARATÓ DE BARCELONA

La prova atlètica que recorre Barcelona al llarg de 42,195 km: la Marató de Barcelona. És, sens dubte, un dels esdeveniments més importants de la ciutat, on corredors d’arreu del món participen per coronar aquest repte esportiu veient alguns dels llocs més emblemàtics de la zona.

Tasques:

Les tasques del voluntariat seran l’entrega de la bossa del corredor, entrega de medalles, gestió de calaixos de sortida, assistència a control antidòping i suport a esportistes d’elit.

MARÇ
DSC_0459
MAIG

MUSSARA SALOU

La Mussara Salou és una marxa cicloturista que se celebra des del 2014 a la localitat de Salou i per les carreteres de la província de Tarragona amb dues modalitats de circuit, sent la marxa amb més dones participants de tota Europa.

Tasques:

Les tasques del cap de setmana seran entrega de mallot a ciclistes participants, pàrquing de bicicletes i entrega del race-pack a la meta.

______________

CAMPIONAT INCLUSIU DE GOALBALL:

Aquest esdeveniment, organitzat per l’ONCE, és un campionat on nens i nenes de primària participen en un torneig de GoalBall (l’únic esport paralímpic creat per a persones cegues o amb discapacitat visual) per viure l’experiència de practicar aquest esport de primera mà.

Tasques:

Les tasques del voluntariat seran l’acompanyament d’equips, arbitratge, control de graderies i assistència a pista.

MAIG
KDM_CUP_26
JUNY

KDM BEACH VOLLEY CUP

El KDM Beach Volley Cup és el torneig internacional de vòlei platja base 4×4 dirigit a joves d’entre 11 i 18 anys més important d’Espanya, on els i les esportistes viuran l’experiència del vòlei platja, l’esport, l’ambient i l’entorn del torneig a la Platja de Calafell, Tarragona.

TASQUES:

Les tasques del voluntariat seran muntatge del torneig, assistència a pistes, preparació d’avituallament per als participants i arbitratge de partits.

______________

CURSOS CIATE

El CIATE (Curs d’Iniciació a Tècnic/a d’Esport), és un programa de formació, adreçat a joves interessats a formar-se en el camp de l’esport, on s’imparteixen els cursos de Dinamitzadors/es d’Esport a l’Escola i Gestió de Petites Entitats Esportives.

TASQUES:

Les tasques del voluntariat seran molt diverses, des de l’acompanyament a grups, a la creació d’activitats i suport a l’organització.

JUNY
BVKT-117
JULIOL

BEACH VOLLEY KDM TOUR

El Beach Volley TOUR és un circuit de vòlei platja 4×4 i 2×2 popular coorganitzat per l’entitat amb CV Calafell i que constarà de 2 tornejos durant el mes de juliol a les platges de Calafell (Tarragona).

TASQUES:

Les tasques del voluntariat seran muntatge del torneig, assistència a pistes, preparació d’avituallament per als participants i arbitratge de partits.

JULIOL
GUARDONS2023_GALERIA-63
NOVEMBRE

GUARDONS DE L’ESPORT

La Fundació Catalana per a l’Esport organitza i convoca els Guardons de l’Esport en reconeixement d’aquells projectes d’entitats que, tant a través de la seva acció directa com també gràcies a la seva influència o suport, mitjançant l’esport i/o l’activitat física treballen per transformar positivament la societat.

TASQUES:

Les tasques d’aquest voluntariat seran la preparació de l’acte, la recepció i suport als assistents i entrega de trofeus.

_______________

PREMIS DEL PLA CATALÀ D’ESPORT A L’ESCOLA

Els Premis del PCEE es un acte en reconeixement d’aquelles entitats i persones que, tant a través de la seva acció directa com també gràcies a la seva influència o suport, treballen per transformar positivament la realitat social dels infants i adolescents catalans, mitjançant l’esport i/o l’activitat física en l’entorn escolar.

TASQUES:

Les tasques d’aquest voluntariat seran la preparació de l’acte, la recepció i suport als assistents i entrega de premis.

NOVEMBRE