loader image

Els voluntaris Jo-DiC participaran a les Supercurses de Tortosa!

Desprès de l’èxit de les Supercurses de Tarragona, ara és el torn de Tortosa. El proper diumenge 19 de novembre la capital de les Terres de l’Ebre acollirà la seva primera edició de la cursa del club Super3.

Les Supercurses by The Family Run és un esdeveniment esportiu, familiar i festiu que combina la vessant esportiva, inclusiva, festiva i solidària. En aquesta cursa corren infants de 0 fins a 14 anys i el denominador comú és que tots arriben a meta de la mà dels que més estimen (pares, tiets, germans grans…).

Hi haurà quatre curses diferents, la d’adults i rodes, la d’10 a 14 anys, la de 6 a 9 anys i la de 3 a 5 anys, i mentrestant, moltes activitats, jocs i música tant per a grans com per a petits!

Durant l’esdeveniment els voluntaris i les voluntàries realitzaran diverses tasques com l’atenció als diferents espais, l’entrega de medalles, el muntatge i l’atenció al guarda-roba o l’atenció i el control dels participats durant les curses.

Aquest nou voluntariat s’allargarà durant tot el cap de setmana, des de dissabte 18 a la tarda amb les tasques prèvies fins acabar les curses el mateix diumenge.

Més informació de les Supercurses a: https://thefamilyrun.com/ciutats/tortosa/