loader image

NOVA EDICIÓ DE LES JORNADES KDM DE TARDOR

Un any més, aprofitant el pont de Tot Sants es va celebrar una nova edició de les Jornades KDM de Tardor. Aquest cop es va escollir la casa de colònies Mogent de Llinars del Vallès per celebrar la trobada de afiliats i afiliades de l’entitat durant els dies 1, 2 i 3 de Novembre amb la participació de 55 dinamitzadors esportius.

Durant els tres dies de durada, els participants van realitzar diversos tallers pràctics i teòrics. Entre ells destaquem el taller sobre detecció i prevenció del bullying impartit per la Fundació del Barça i el taller de risoteràpia realitzat per el psicòleg Javier Ciruela. Durant les diferents sessions els joves van participar activament expressant les seves inquietuds i formulant les qüestions que van considerar adients.

Les activitats esportives també hi van ser presents al llarg de les tres jornades; aprofitant l’entorn de la casa de colònies per realitzar escalada, tir amb arc, karts, etc…

Les jornades es van concloure diumenge a la tarda amb l’entrega de certificats als alumnes dels últims cursos CIATE, una valoració de les jornades i una pluja d’idees per a futures jornades.