loader image

Una eDreams Mitja Marató de Barcelona de rècord amb voluntaris JODIC!

Barcelona, 17 de febrer de 2020.

Barcelona ho ha tornat a fer. La Ciutat Comtal ha brillat com en les millors ocasions en una 30a edició de la eDreams Mitja Marató de Barcelona que ha passat a la història. I és que 23.000 corredors, rècord absolut de la prova, s’havien inscrit per a gaudir d’una de les millors mitges maratons del món. I com en els últims deu anys, l’esdeveniment ha comptat amb l’ajuda de més de 100 voluntaris de l’Associació de Joves Dirigents Catalans durant tot el cap de setmana.

 

Dissabte, dia previ a la cursa, els voluntaris han estat presents a la Fira del Corredor situada al Palau de Congressos de Barcelona realitzant la entrega de bosses i samarretes a tots els inscrits a la prova. Entre ells, més de 10.000 estrangers (45%) i 7.500 dones (32,6%), unes xifres mai aconseguides que demostren que aquesta carrera gaudeix d’una gran salut i un prestigi que traspassa fronteres.

 

Diumenge, ha estat el torn del guarda-roba situat a l’estació del Nord on els voluntaris han gestionat la recollida i entrega de motxilles dels participants amb dorsals del 1 al 16000. Una tasca que han realitzat magníficament i que ha rebut els elogis tant de l’organització com dels mateixos corredors participants.

 

El proper voluntariat on participarà la Jo-DiC serà els propers 14 i 15 de març, aquest cop a la Zurich Marató de Barcelona.