loader image

Tot apunt per a les Jornades KDM Hivern 2017!

Ja tenim data per a la celebració de les Jornades KDM d’hivern, l’espai pensat per a que els socis i les sòcies de l’entitat puguin debatre i treballar les línies que ha de seguir l’entitat en els propers mesos que també inclouen activitats formatives (tant teòriques com pràctiques) amb pràctiques per a els joves les puguin implementar en els seus centres educatius.

Les Jornades KDM Hivern seran de tres dies (dues nits) els dies 27, 28 i 29 de desembre amb pensió completa a la casa de colònies Can Brugarola de Canet de Mar.

L’arribada es preveu el dimecres 27 de desembre al voltant de les 16h de la tarda i la sortida, divendres 29 cap a les 17h de la tarda. Durant aquests dos dies i mig, el desenvolupament de les jornades comptarà amb diverses activitats i sessions que es concretaran més endavant, però, en línies generals, l’entitat està preparant sessions per treballar aspectes de funcionament intern, activitats i esdeveniments de la JoDiC per l’any 2018 i activitats esportives per a tots els assistents, combinades amb estones d’oci.

El preu de la trobada és de 80€ per persona, dels quals la Jo-DiC subvenciona el 50% i els participants heu de pagar els 40€ restants. Aquest pagament inclou l’allotjament i pensió completa (sopar de dimecres, esmorzar, dinar i sopar de dijous i esmorzar i dinar de divendres).

Les inscripcions s’han de fer a través d’aquest formulari abans del dimecres 6 de desembre, i, un cop omplert, cal fer el pagament de la inscripció i enviar el comprovant escanejat a l’adreça admin@jodic.cat.

Import a ingressar: 40€
Concepte: Nom i Cognoms del participant
Número de compte de La Caixa: ES18 2100 3433 1922 0015 8794

Us animem a participar en el desenvolupament de les activitats de la JoDiC i a gaudir de les jornades amb altres membres de l’entitat!