loader image

ELS VOLUNTARIS JO-DIC PARTICIPARAN A LA eDREAMS MITJA MARATÓ DE BARCELONA!

Barcelona, 5 de febrer de 2018.

Un any més, i ja en van set, els voluntaris de l’Associació de Joves Dirigents Catalans participaran a la eDreams Mitja Marató de Barcelona. L’esdeveniment barceloní ja s’ha convertit en un clàssic de la Borsa de Voluntariat de l’entitat i comptarà amb la participació de més de 75 voluntaris durant tot el cap de setmana.

L’eDreams Mitja Marató de Barcelona batia l’any passat tots els seus rècords històrics; rècord d’inscrits amb més de 17.700 participants, rècord de participació estrangera amb el 38% de corredors estrangers i rècord de participació femenina que ascendia fins al 31% del total de participants. Això, juntament amb altres condicions, ha provocat que la IAAF (Associació Internacional de Federacions d’ Atletisme) atorgués la Gold Label (Etiqueta d’ Or) com a una de les millors curses de ruta a tot el món.

Durant l’esdeveniment els voluntaris i les voluntàries realitzaran diverses tasques com l’entrega de samarreta i bossa del corredor, informació de dorsal, guarda-roba i suport al control antidòping.

El voluntariat s’allargarà durant tot el cap de setmana, des de divendres 9 al mati amb les tasques prèvies fins diumenge 11 amb el dia de la cursa, i els voluntaris podran participar en diferents torns segons la seva disponibilitat.

Més informació sobre la eDreams Mitja Marató de Barcelona: https://edreamsmitjabarcelona.com.