loader image

Una eDreams Mitja Marató de Barcelona de rècord amb voluntaris JODIC!

Barcelona, 13 de febrer de 2018.

La eDreams Mitja Marató de Barcelona celebrada aquest diumenge va aconseguir establir un nou record de la cursa de la mà de l’atleta de Kènia Mule Wasihun amb un temps de 59:44. En categoria femenina va ser la corredora etíop Daba Tejitu qui es va imposar amb un temps d’1:08:36. Per fer-ho possible, l’esdeveniment va comptar amb l’ajuda de més de 75 voluntaris de l’Associació de Joves Dirigents Catalans durant tot el cap de setmana.

Els dies previs a la prova, divendres i dissabte, els voluntaris van estar presents a la Fira del Corredor situada a la cúpula del Centre Comercial Las Arenas realitzant les entregues de samarretes als més de 16.000 corredors inscrits. Alhora també van informar als corredors sobre el seu número de dorsal.

Diumenge va ser el torn del guarda-roba situat a l’estació del Nord on els voluntaris van gestionar la recollida i entrega de les motxilles del participants durant el temps que transcorria la cursa.

El proper voluntariat on participarà la Jo-DiC serà els propers 10 i 11 de Març, aquest cop a la Zurich Marató de Barcelona.