loader image

Els voluntaris JODIC fan possible les curses The Family Run Barcelona!

Barcelona, 20 de març de 2018.

Aquest cap de setmana s’ha tornat a celebrar una nova edició de les curses The Family Run amb la presència de voluntaris de l’entitat fent tasques d’ajuda a la organització per al bon funcionament d’aquesta festa de l’esport.

Les curses The Family Run són un esdeveniment esportiu, familiar i festiu que combina la vessant esportiva, inclusiva, festiva i solidaria. En aquesta cursa corren infants de 0 fins a 14 anys i el denominador comú és que tots arriben a meta de la mà dels que més estimen (pares, tiets, germans grans…).

Els dia previ de la cursa, dissabte, els voluntaris van estar presents al Gran Teatre del Liceu realitzant l’entrega de dorsals a les 2.000 famílies inscrites. Diumenge, el dia de la cursa, vam tenir voluntaris repartits entre l’entrega de dorsals, la sortida, l’arribada i en diferents punts del circuit.

El proper voluntariat on participarà la Jo-DiC serà a finals del mes d’abril al torneig de bàsquet TIM Andorra.