loader image

Gran participació a les Jornades KDM Primavera!

Aquesta setmana santa una trentena de joves afiliats i afiliades de l’entitat van participar a les Jornades KDM de Primavera que es van celebrar els dies 26, 27 i 28 de març al municipi de Calafell.

Durant els tres dies de durada, els participants van realitzar diverses sessions de treball on van poder conèixer les activitats solidaries d’UNICEF relaciones amb l’esport, debatre sobre l’equitat de gènere al taller “Habilitats de la vida en equitat” i el projecte Mou-te. Aquestes sessions teòriques van comptar amb la participació activa dels joves que van poder expressar les seves inquietuds i explicar els seus coneixements.

Les activitats esportives també hi van ser presents al llarg de les tres jornades; un dels objectius d’aquestes és que els participants coneguin i puguin fer un tast de la pràctica d’esports poc coneguts, com és el Nordic Walking. També van poder practicar vòlei platja, organitzant i dinamitzant un torneig entre ells mateixos.

Les jornades es van concloure dimecres a la tarda amb la celebració de l’Assemblea General Extraordinària de l’entitat.