loader image

Els voluntaris JODIC participen al torneig TIM Andorra!

Barcelona, 3 de maig de 2018.

El cap de setmana passat, aprofitant el pont del primer de maig, és va celebrar una nova edició del torneig de basquet base TIM Andorra. El TIM Andorra és el torneig formatiu més gran d’Andorra amb 167 equips i gairebé dos mil participants.

 

Un any més, i ja en van nou, l’organització va comptar amb l’ajuda de trenta voluntaris de l’Associació Jo-DiC. Els voluntaris es van encarregar de donar suport als responsables dels pavellons, donar la benvinguda i resoldre dubtes als equips participants. Durant el torneig també es van encarregar de l’organització dels dos concursos que es van celebrar en paral·lel a la competició, el concurs de triples i el concurs de two balls. I per acavaber, el diumenge a la tarda, van participar a l’entrega de trofeus i medalles a cadascun dels pavellons on es va disputar el torneig.

 

El proper voluntariat on participarà la Jo-DiC serà a mitjans del mes de juny al torneig de vòlei platja KDM Beach Volley Cup.