loader image

INSCRIPCIONS OBERTES ALS CURSOS CIATE DE DINAMITZADORS/ES I GESTIÓ DE PETITES ENTITATS ESPORTIVES 2018

Els cursos CIATE 2018, de Dinamitzadors i de Gestió de Petites Entitats Esportives que es realitzaran del 25 de juny al 30 de juny al Complex Educatiu de Tarragona acaben d’obrir el període d’inscripció.

 

Més de 400 joves seleccionats pel coordinador/a de cada centre del PCEE amb característiques especials de lideratge, entusiasme, dinamisme… realitzaran el curs per a poder col·laborar amb el coordinador/a del PCEE del centre per a la definició, organització i seguiment de l’oferta d’activitats esportives, alhora que participaran activament en la gestió de l’AEE, formant part, en alguns casos, de la Junta Directiva i motivant als companys/es perquè participin en les activitats i dinamitzar-les.

 

Com la passada edició, el curs tindrà una durada de 6 dies (de dilluns a dissabte) en règim intern, allotjament i pensió completa, on s’inclou el bloc de seguretat i salut.

 

Tota la informació sobre els cursos es troba a www.jodic.net/cursos