loader image

Col·laborem amb les curses The Family Run Lleida!

Lleida, 25 de setembre de 2018.

El passat dissabte 22 de setembre  es van tornar a celebrar una nova edició de les curses The Family Run a Lleida amb la presència de voluntaris de l’entitat fent tasques d’ajuda a la organització per al bon funcionament d’aquesta festa de l’esport.

Les curses The Family Run són un esdeveniment esportiu, familiar i festiu que combina la vessant esportiva, inclusiva, festiva i solidària. En aquesta cursa corren infants de 0 fins a 14 anys i el denominador comú és que tots arriben a meta de la mà dels que més estimen (pares, tiets, germans grans…).

Els voluntaris Jo-DiC es van encarregar de diferents punts de la zona d’arribada; accés a meta, entrega de medalles als corredors, entrega de l’avituallament líquid i sòlid, etc…

Des de la Jo-DiC estem molt agraïts de tots els voluntàris/es per el bona feina realitzada durant la jornada de l’esdeveniment.