loader image

Jornades KDM Tardor: una trobada de rècord

Aprofitant el pont de Tot Sants es va celebrar una nova edició de les Jornades KDM. El Complex Educatiu de Tarragona va ser el lloc escollit per celebrar la trobada de afiliats i afiliades de l’entitat durant els dies 2, 3 i 4 de Novembre amb la participació de 59 dinamitzadors esportius.

Durant els tres dies de durada, els participants van realitzar diverses sessions de treball on van poder conèixer la borsa de voluntariat esportiu de l’entitat, com obtenir el títol de monitor poliesportiu i saber més sobre nutrició esportiva. Aquestes sessions teòriques van comptar amb la participació activa dels joves que van poder expressar els seus dubtes i formular les qüestions que van considerar adients.

Les activitats esportives també hi van ser presents al llarg de les tres jornades; un dels objectius d’aquestes és que els participants coneguin i puguin fer un tast de la pràctica d’esports poc coneguts, com és el Quidditch. També van poder practicar Sabre-Escuma, Bitlles Catalanes i Handbol.

Les jornades es van concloure diumenge a la tarda amb una valoració de les mateixes i una pluja d’idees per a futures jornades.