loader image

MÉS DE 90 VOLUNTARIS JODIC A L’EDREAMS MITJA MARATÓ DE BARCELONA!

Barcelona, 14 de febrer de 2019. 

L’eDreams Mitja Marató de Barcelona celebrada aquest diumenge va aconseguir establir un nou record de participants. 19.000 corredors/es van prendre la sortida d’una cursa que va guanyar l’atleta kenyà Kiptaniu amb un temps de 61:04. En categoria femenina va ser la corredora etíop Roza Dereje qui es va imposar amb un temps d’1:06:00. Com en els últims vuit anys, l’esdeveniment va comptar amb l’ajuda de més de 90 voluntaris de l’Associació de Joves Dirigents Catalans durant tot el cap de setmana.

Els dies previs a la prova, divendres i dissabte, els voluntaris van estar presents a la Fira del Corredor situada a la cúpula del Centre Comercial Las Arenas realitzant les entregues de samarretes a tots els corredors participants. Alhora també van informar als corredors sobre el seu número de dorsal.

Diumenge va ser el torn del guarda-roba situat a l’estació del Nord on els voluntaris van gestionar la recollida i entrega de les motxilles del participants durant el temps que transcorria la cursa.

El proper voluntariat serà a la Zurich Marató de Barcelona, els dies 9 i 10 de Març.