loader image

INSCRIPCIONS OBERTES ALS CURSOS CIATE DE DINAMITZADORS/ES I GESTIÓ DE PETITES ENTITATS ESPORTIVES 2019

Els cursos CIATE 2019, de Dinamitzadors/es del Pla Català d’Esport a l’Escola i de Gestió de Petites Entitats Esportives que es realitzaran del 25 de juny al 30 de juny al Complex Educatiu de Tarragona acaben d’obrir el període d’inscripció.

 

Uns 600 joves seleccionats pel coordinador/a de cada centre del PCEE amb característiques especials de lideratge, entusiasme i dinamisme realitzaran el curs per a poder col·laborar amb el coordinador/a del PCEE del centre per a la definició, organització i seguiment de l’oferta d’activitats esportives, alhora que participaran activament en la gestió de l’AEE, formant part, en alguns casos, de la Junta Directiva i motivant als companys/es perquè participin en les activitats i dinamitzar-les.

 

El curs té una durada de 6 dies (de dimarts a diumenge) en règim intern, amb allotjament i pensió complerta. Al llarg dels 6 dies els alumnes realitzaran el Bloc Comú de 15h de durada i el Bloc Específic del curs CIATE de Dinamitzadors/es d’Esport a l’Escola de 35h de durada o el Bloc Específic del curs CIATE de Gestió i Organització de Petites Entitats Esportives de 35h de durada, el Curs de procediments, tècniques i recursos de primers auxilis de 15h de durada i d’altres activitats complementàries a la formació segons si facin el CIATE de Dinamitzadors/es o el de Gestió.

 

Els alumnes que finalitzin el CIATE de Gestió i que ja hagin cursat el CIATE de Dinamitzadors, podran, una vegada realitzades les 150 hores de pràctiques corresponents, obtenir el títol de Monitor/a d’Activitats de Dinamització en l’àmbit Poliesportiu que els permetrà inscriure’s al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC).

 

Tota la informació sobre els cursos es troba a www.jodic.net/cursos