loader image

Jornades KDM Primavera: un èxit de participació!

Un any més i com ja va sent habitual, els primers dies de les vacances de Setmana Santa es van celebrar les Jornades KDM de Primavera a Calafell. Aquesta edició van comptar amb una participació rècord, 98 dinamitzadors/es d’arreu de Catalunya.

Durant els tres dies de durada, els participants van fer diverses sessions de treball on van poder realitzar una acció de conscienciació i coneixement de l’esport en les persones amb discapacitat intel·lectual, introduir-se en d’intel·ligència emocional en l’esport i debatre sobre l’ús responsable de les TIC. Aquestes sessions teòriques van comptar amb la participació activa dels joves que van intercanviar opinions i compartir experiències pròpies.

Les activitats esportives, com no podia ser d’una altra manera, també van tenir el seu espai a les jornades. Aprofitant la proximitat de la platja, es van practicar esports nàutics com caiac, pàdel surf i catamarà. A banda, els dinamitzadors/es també van poder practicar vòlei platja, organitzant i dinamitzant un torneig entre ells mateixos.

Les jornades es van concloure dimecres a la tarda amb la celebració de l’Assemblea General Ordinària de l’entitat, una valoració de les jornades i una pluja d’idees per a futures edicions.