loader image

Els voluntaris JODIC tornen a col·laborar amb el TIM Andorra!

Barcelona, 2 de maig de 2019.

El cap de setmana passat és va celebrar una nova edició del torneig de basquet base TIM Andorra, el torneig formatiu més gran d’Andorra amb 167 equips i gairebé dos mil participants.

 

Un any més, i ja en van deu, l’organització va comptar amb l’ajuda de trenta voluntaris de l’Associació Jo-DiC. Els voluntaris es van encarregar de donar suport als responsables dels pavellons, donar la benvinguda i resoldre dubtes als equips participants. Durant el torneig també es van encarregar de l’organització dels dos concursos que es van celebrar en paral·lel a la competició, el concurs de triples i el concurs de two balls. I finalment, el diumenge a la tarda, van participar a l’entrega de trofeus i medalles a cadascun dels pavellons on es va disputar el torneig.

 

El proper voluntariat on participarà la Jo-DiC serà a mitjans del mes de juny al torneig de vòlei platja KDM Beach Volley Cup.