loader image

La JODIC torna a col·laborar amb la Zurich Marató de Barcelona!

Barcelona, 14 de març de 2018.

La 40 edició de la Zurich Marató de Barcelona es va celebrar aquest diumenge pels carrers de la ciutat comtal amb gran domini dels atletes kenyans. En categoria femenina va guanyar Ruth Chebitok, amb un temps de 2:25:49 i en homes la victòria va ser per el gran favorit Anthony Maritim amb un temps de 2:08:08. Per fer-ho possible, l’esdeveniment va comptar amb l’ajuda de més de 85 voluntaris de l’Associació de Joves Dirigents Catalans durant tot el cap de setmana.

Els dia previ de la cursa, dissabte, els voluntaris van estar presents a la ExpoSports situada a la Fira de Barcelona realitzant les entregues de samarretes als més de 17.000 corredors inscrits. Alhora també es van encarregar del bon funcionament del Pasta Party i d’informar als corredors sobre el seu número de dorsal. Diumenge, el dia de la cursa, vam tenir voluntaris repartits entre l’entrega de medalles i capelines als finishers de la cursa, la carpa d’elit i els controls antidòpings als guanyadors.

A més a més, des de la Jo-DiC també vam participar a l’ExpoSports on vam estar presents amb un stand informatiu de les nostres activitats i la borsa de voluntariat.

El proper voluntariat on participarà la Jo-DiC serà aquest cap de setmana a les curses The Family Run a Barcelona.