loader image

Els voluntaris JODIC col·laboren amb el torneig KDM Beach Volley Cup

Barcelona, 19 de juny de 2018.

Aquest cap de setmana és va celebrar la tercera edició del torneig de vòlei platja KDM Beach Volley Cup a Calafell, l’únic torneig nacional destinat a joves d’entre 12 i 18 anys.

 

El torneig va comptar amb la presencia de 250 jugadores repartides en 44 equips arribats de Catalunya, Madrid i Andorra. Un any més, l’organització va comptar amb l’ajuda de una quinzena de voluntaris de l’Associació Jo-DiC. Els voluntaris es van encarregar de donar suport a les pistes de competició i gestionar l’avituallament. Durant el torneig també es van encarregar de l’organització dels concursos que es van celebrar en paral·lel a la competició, el concurs de precisió i el concurs de freestyle.

 

El proper voluntariat on participarà la Jo-DiC serà la setmana que ve als Cursos CIATE de Dinamitzadors d’Esport a l’Escola i al mes de Juliol al circuit de vòlei platja Beach Volley KDM Tour.