loader image

La Zurich Marató de Barcelona bat el seu rècord amb la participació de voluntaris JODIC!

Barcelona, 12 de març de 2019.

La 41a edició de la Zurich Marató de Barcelona que es va celebrar aquest diumenge pels carrers de la ciutat comtal va aconseguir establir un nou record de la cursa de la mà de l’atleta de Bahrein Alemu Bekele amb un temps de 2:06:04 i de la corredora etíop Tahir Kuftu qui es va imposar amb un temps d’2:24:44. Per fer-ho possible, l’esdeveniment va comptar amb l’ajuda de 104 voluntaris de l’Associació de Joves Dirigents Catalans durant tot el cap de setmana.

Els dia previ de la cursa, dissabte, els voluntaris van estar presents a la ExpoSports situada a la Fira de Barcelona realitzant les entregues de samarretes als més de 17.000 corredors inscrits. Alhora també es van encarregar del bon funcionament del Pasta Party i d’informar als corredors sobre el seu número de dorsal. Diumenge, el dia de la cursa, vam tenir voluntaris repartits entre l’entrega de medalles i capelines als finishers de la cursa, la carpa d’elit i els controls antidòpings als guanyadors.

A més a més, des de la Jo-DiC també vam participar a l’ExpoSports on vam estar presents amb un stand informatiu de les nostres activitats i la borsa de voluntariat.

El proper voluntariat on participarà la Jo-DiC serà del 26 al 28 d’abril a Andorra, al torneig internacional de basquet base TIM ANDORRA.